Діти Зеленського до останнього ходили в школу. Хоча 23 лютого вже йшла незрозуміла історія, багато хто їхав, - дружина Усика

Катерина Усик, дружина знаменитого боксера Олександра Усика, розповіла про спілкування з Оленою Зеленською. Катерина дала інтерв'ю для FanDay, передають Патріоти України.

- Бачили фото вашого будинку у Ворзелі після приходу окупантів. Що з ним?

- Відео будинку я побачила в Інтернеті абсолютно випадково завдяки ролику українських ЗМІ. Слава Богу, все нормально - будинок цілий, вікна цілі. Єдине - вони напаскудили всередині будинку, розмалювали стіни. Пощастило, що не знесли.

Будинок вже рік стояв на продажу, і, слава Богу, його ніхто не купив і не постраждав. Ми приведемо будинок в порядок і вже не будемо продавати, я хочу поселити в ньому своїх батьків.

- Ви довгий час прожили в анексованому Криму. Скажіть, в чому різниця між українцями і росіянами?

- Наведу один простий приклад. У Криму немає води. Приїжджають російські дебіли і кажуть: Путін все вирішить. Ми ж (українці) розраховуємо тільки самі на себе, знаємо, що проблеми за нас ніхто не вирішить. Ось і вся різниця.

- Ви знайомі з Зеленським? Ваша думка про нього?

- Я особисто знаю його дружину - Олену Зеленську. У нас діти ходили в один садок, були в одній школі. Олена - дуже грамотна і спокійна жінка.

Справжня перша леді. Коли почалася війна я їй написала, і вона відповіла: "Тримайтеся, все буде добре!". Сім'я у них хороша, діти класні, Кирюха малий взагалі кайф.

По дітях відразу видно, яка сім'я. Першим, кого я побачила, був їх молодший син Кирило. Саме завдяки йому мій Кирило почав нормально ходити в садок, він його розслабив, вони здружилися.

Діти Зеленського до останнього ходили в школу. Своїх пацанів я перевела в іншу школу, а з ними залишилася Ліза. 23 лютого вже йшла незрозуміла історія, багато хто їхав.

Я зідзвонилася зі своєю подружкою, і вона каже: "Зеленські в школі, значить все нормально". Вони на прикладі своїх дітей вселяють впевненість і не панікують, хоча могли їх відвезти заздалегідь в безпечне місце.

Що стосується Володимира Зеленського. Скажу чесно, я навіть не голосувала. Спочатку ставилася до Зеленського як до чергового президента - закінчиться термін, прийде новий.

Але тепер я пишаюся і захоплююся нашим президентом, як і вся країна. Впевнена, що будь-який інший президент вже поїхав би з України, а він залишився з народом. На наступних виборах я безсумнівно віддам свій голос за нього.

- Якби ви могли звернутися до Путіна, знаючи, що він вас почує, щоб ви йому сказали?

- Не хочу про це навіть думати, тому що я його ненавиджу. При зустрічі я б просто переступила через нього і пішла далі, – сказала Усик.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...