"Дівчинку знайшли, хлопчика - ні": У Маріуполі місцевий показав "воронку смерті" там, де снаряд окупантів вбив дітей (відео)

Російські окупанти обстріляли будинок мирних жителів у Маріуполі. Ворожий снаряд убив двох дітей. Про цю трагедію повідомила Маріупольська міська рада. Відео наслідків удару опублікував один із місцевих мешканців, передають Патріоти України.

На кадрах видно руїни будинку та величезну вирву, яку залишив після себе снаряд путінських терористів. "Будинок знесло. Загинуло двоє дітей, 14 та 6 років. Дівчинку знайшли, хлопчика не знайшли", – розповів чоловік.

У міськраді уточнили, що хлопчику було 14 років, а 6 – дівчинці. "Так виглядає розстріляне дитинство. "Рускій мір" приніс у наш дім війну, руїни, смерть та біль", – сказано в повідомленні.

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...