Дівочий молодик 27 серпня 2022: Що не можна робити, щоб не притягнути біду

Сьогодні настає останній молодик літа в 2022-му році. Пройде він в знаку Діви. Астрологи вважають цей молодик 2022 особливим, так як воно об'єднує в собі сили трьох супермісяцев року, передають Патріоти України.

Молодик 27 серпня 2022 - дата, час, особливості

Новий місяць зійде на небі 27 серпня о 11:17 по Києву. Езотерики вважають, що до цієї дати потрібно встигнути зробити всі важливі справи і закрити існуючі гештальти. Особливий серпневий місяць подарує впевненість і сили, тому і особисті відносини між людьми зміняться. Ті, які збудовані на довірі і любові, зміцніють, а штучні і слабкі, швидше за все, зруйнуються.

Так як молодик в принципі вважається енергетично потужним днем, а серпневий - тим більше - то найкраще зайнятися медитаціями і очищенням простору навколо себе. Приберіть в квартирі, сходіть на прогулянку, поїдьте в інше місто або в гості до родичів. Зробіть все, що допомагає вам відновлювати сили і відчувати себе краще.

Що не можна робити в молодик 27 серпня 2022

Фахівці з езотерики нагадують, що новий місяць завжди дуже сильно впливає на людей, причому, вплив цей може бути як позитивним, так і негативним.

На молодик не можна:

  • підписувати важливі папери;
  • змінювати місце роботи;
  • сваритися і конфліктувати;
  • стригти волосся;
  • брати гроші в борг.

Настійно не рекомендується в цей період займатися рослинами - краще перенесіть роботи в саду на іншу дату. Також не варто перевантажувати організм, вживаючи гостру, жирну і смажену їжу. Дозвольте духу і тілу очиститися сьогодні.

Що можна робити в молодик 27 серпня 2022

Для того, щоб провести цей день з користю для себе, не розгнівати Вищі сили і залучити удачу в життя, запам'ятовуйте, які дії можна виконувати 27 числа:

  • займатися творчістю;
  • починати нові відносини;
  • вчитися і працювати;
  • вирушати в поїздки;
  • з'ясовувати стосунки, розставляючи всі крапки над "і".

Також на молодик гарні будь-які ритуали і ворожіння, тому якщо ви володієте подібними техніками - сміливо використовуйте їх для поліпшення якості власного життя.

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...