Дізналися зайве? Біля кордону з Угорщиною на Закарпатті після тортур розстріляли опергрупу СБУ

Оперативна група СБУ виконувала завдання по документації трафіку контрабанди через так звану "приватну ділянку" кордону України з Угорщиною і Румунією.

На Закарпатті робляться темні справи. Фото: соцмережі.

Цілу групу оперативників СБУ, в яку входили чотири офіцери, два тижні тому виявили вбитими в районі села Малі Копані в околицях містечка Виноградове на Закарпатті поблизу кордону з Угорщиною. Про це розповіло джерело в СБУ, передають Патріоти України.

За словами офіцера спецслужби, знайдені мертвими четверо співробітників СБУ. Оперативна група СБУ з трьох офіцерів столичного главку і прикомандированого до них співробітника районного управління спецслужби виконувала завдання по документації трафіку контрабанди через так звану "приватну ділянку" кордону України з Угорщиною і Румунією.
Про цю ділянку раніше багато писали в центральних і регіональних ЗМІ: справа в тому, що безпосередньо вздовж кордону України місцеві контрабандисти викупили і побудували безліч приватних домоволодінь. Через них і здійснювалася контрабанда з України.
Мабуть, СБУ в черговий раз спробувала з'ясувати, що відбувається на цій ділянці кордону. Але тут їх чекала пастка: оперативну групу просто вбили. За інформацією джерел ЗМІ в СБУ, спецслужба злила інформацію місцевим бандитам про прибуття спецгрупи оперативників. Після того як з опергрупою було втрачено зв'язок, їх почали шукати. І знайшли мертвими, всі тіла були зі слідами тортур. Люди вбиті контрольними пострілами в голову. В СБУ поки офіційно не підтверджують факт загибелі своїх співробітників на Закарпатті.
Джерело: Страна

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...