Для дорогого гостя отрута без черги: Посол США у Москві просив у Санти вакцину від COVID-19, МЗС РФ миттєво запропонувало американцю "не имеющий аналогов в мире" "Супутник V"

22 грудня посол США в Росії Джон Салліван написав лист Святому Миколаю на сторінці американського посольство у фейсбуці, де склав список подарунків на Новий рік, зазначають Патріоти України.

Посол написав, що в цьому році «вів себе дуже добре» - носив маску і зберігав соціальну дистанцію. За це попросив у Санти три подарунка - вакцину від коронавирусу, нові хокейну ключку і кросівки для бігу.

У посольстві відзначили, що Салліван має на увазі «вакцину для всіх людей у всьому світі».

На лист посла через Twitter відгукнувся МЗС Росії: «Дорогой посол, Санта уже исполнил вашу мечту о вакцинации? Если нет, у нашего Деда Мороза есть подарки для вас».

Зокрема, відомство Лаврова заявило Салливану, що російська вакцина проти COVID-19 вже схвалена для використання людьми старше 60 років (Джону Салливану 61 рік - ред.). При цьому посоромилось згадати, що схвалення надійшло не від ВООЗ, а російського Мінздраву, як і те, що "дорогой Владиимир Владимирович" не довірив своє дорогоцінне здоров'я пекельному винаходу російських хіміків.

Крім того, МЗС запропонував послу хокейну ключку російського виробника «Заряд», а також послухати пораду генпродюсера «Матч ТВ» Тіни Канделакі.

Канделакі написала в коментарях під постом, що Санта принесе послу «пару кроссовок Asics». «Не пропускайте бег трусцой. Бегите, пока мечтаете о прорыве в отношениях между нашими странам», - додала запроданка з Грузії.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...