"Для мене очевидно": Кулеба назвав країну, яка може відіграти ключову роль у завершенні війни в Україні

Китай може відіграти ключову роль у завершенні розпочатої Кремлем війни в Україні, адже Пекін має "особливі" відносини з Москвою. Про це в інтерв'ю італійській газеті La Stampa заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передають Патріоти України.

"Для мене очевидно, що Китай, безумовно, має дуже великий потенціал для того, щоб покласти край цій війні, російській агресії проти України, через особливі відносини, які він має з Росією", - наголосив український міністр.

Оцінив Кулеба і відносин між Україною та Китаєм. За словами очільника МЗС, вони "ніколи не зазнавали проблем ані в основних питаннях, ані у двосторонніх відносинах", тому "довіра між нами існує".

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...

"До сакральних дат прив'язуватися не будемо": ГУР Міноборони обіцяє нові "сюрпризи" для росіян

четвер, 9 травень 2024, 22:00

"Головне управління розвідки і загалом українські Сили оборони та безпеки на відміну від ворога не займаються якимись магічними датами і прив'язкою до якихось пропагандистських подій. Ворог має постійно бути в напрузі і розуміти, що поки триває геноцид...