"Для наступу залишилося 2-3 тижні": Гіркін знову заскриглив і спрогнозував крах окупантів у травні

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін відзначився негативним прогнозом для російської армії. На його переконання, оккупанти мають 2-3 тижні для наступу - далі воювати вже не буде чим. Під час ефіру з російським військовим експертом Максимом Клімовим, бойовик заявив, що окупанти мають багато проблем - безліч поранених військовослужбовців, відсутність належних виплат солдатам та багато іншого, передають Патріоти України.

За словами Гіркіна, Путін самоліквідувався у цій війні, а його уряд Росії відмовляється належним чином виплачувати допомогу бойовикам "ЛДНР". "Пани з міністерства оборони, я не питатиму, чи не ох*еніли ви там! Ви ох*еніли дуже давно на чолі з вашим міністром і всіма його заступниками", – заявив розлючений Гіркін.

Окремо терорист прокоментував конфлікт між ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. На його переконання, у Пригожина є два шляхи: або дати спокій Шойгу і зайнятися військовими питаннями, або зняти "Вагнер" з фронту у разі розвитку протистояння

Гіркін та Клімов дали невтішний прогноз для армії Росії на найближчий час. Вже наприкінці весни росіянам не буде чим воювати, впевнені вони. >"Березень на території півдня Росії, "Новоросії" та "Малоросії" – це дуже проблемний місяць... Тут питання у тому, що робитимуть наші? 2-3 тижні залишилося на проведення активних операцій на фронті", – зазначив Стрєлков-Гіркін, згадавши про те, що в Україну їде важка західна техніка.

Клімов додав, що ударне угрупування Росії не підготовлене для наступу, а основна проблема армії РФ – це система зв'язку та управління. "Глибокий прорив може закінчитися катастрофою! Але спроби атаки будуть", – зазначив Климов.

Гіркін прогнощує, що великий наступ армії РФ якщо й буде, то нічого, крім величезних втрат за мінімальних результатів, не принесе. "На нього будуть витрачені боєприппаси, людська сила, техніка. Тоді противник отримає від такого наступу тільки плюси. Адже, те в якому стані знаходяться наші війська, не дозволяє провести цей наступ", – додав Гіркін. І Клімов, і Гіркін впевнені, якщо наступ РФ не розпочнеться до 24 лютого, то, швидше за все, його вже й не буде.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...