Хтось зробив виняток? Підсанкційна подруга доньки Путіна відвідує Італію (фото)

Наталія Попова, співробітниця фонду "Інопрактика", яким керує донька Путіна Катерина Тихонова, опублікувала у своїх соцмережах фотографії з Рима, повідомляють Патріоти України.

Увагу на знімки Попової, яка потрапила під санкції, звернула журналістка Фаріда Рустамова й показала їх у своєму Twitter. "Мені подобається, як заступник директора компанії доньки Путіна і дружина генерального директора Російського суверенного фонду вихваляється своєю поїздкою до Італії навіть після санкцій США", - написала Рустамова.

Видання "Настоящее время" проаналізувало знімки Попової, яку вважають подругою доньки Путіна. На одному з них можна побачити прямий рейс з Дубая. На іншому Попова позує на іспанських сходах на тлі базиліки Трініта-деї-Монті.

В акаунті Попової безліч фотографій із зустрічей з російськими чиновниками, Східного економічного форуму у Владивостоці і Петербурзького міжнародного економічного форуму.

США запровадили санкції проти подруги доньки Путіна

У серпні 2022 року США запровадили санкції проти Попової. Вона була в списку разом з Аліною Кабаєвою, гауляйтерами Володимиром Сальдо і Кирилом Стремоусовим.

Раніше журналісти провели розслідування і з'ясували, що близька подруга доньки президента Росії Володимира Путіна Катерини Тихонової Наталія Попова за кілька років увійшла до органів управління шести великих компаній, у яких є державні підряди.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...