Для нього це беззаперечне свято: Зеленський розповів про плани на 8 березня (відео)

Президент України Володимир Зеленський в Міжнародний жіночий дня не обділить увагою нікого зі своїх близьких жінок.

Про подарунки для рідних глава держави розповів в коментарі програмі "Вікна-новини".

Зеленський підкреслив, що обов'язково буде відзначати це свято, яке вважає майже сімейним.

"Квіти, сніданок, обов'язково - подарунок. Якщо ти не знаходишся поруч, наприклад я з матір'ю... Хоча б телефонний дзвінок. Я завжди замовляю квіти", - поділився родинною традицією святкування президент.

Зеленський зізнався, що любить походити по магазинах у пошуках подарунків, хоча часу для цього тепер у нього залишається небагато. За його словами, подарунки він не планує, а вибирає їх під час шопінгу.

"Я дуже люблю ці моменти, коли я можу щось купити і подарувати. Це така можливість, це такий кайф! Я ніколи не знаю, що подарую. Я їду в один магазин, другий, третій і знаходжу. Я вибираю завжди очима" , - розповів глава держави.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...