Для нього це велике приниження: Військовий експерт пояснив, чому Путін вдається до ядерного шантажу

Через те, що президент Росії Володимир Путін програє війну в Україні, єдиний спосіб змінити ситуацію для нього зараз - ядерний шантаж і залякування усього світу. Про це сказав військовий експерт Олег Жданов в ефірі "24 каналу", передають Патріоти України.

"Завдавання йому воєнної поразки на полі бою, те, що ми зараз починаємо вже робити – для Путіна це ще більше приниження, це реальне фіаско не лише у політичній кар'єрі, а й у житті", - зазначив він.

Жданов пояснив, що для диктатора Путіна це дуже образливо, тому він насамперед намагається "підняти" себе, втягуючи у війну НАТО.

"Однак я б не був впевнений, що він хоче програти НАТО і щоб це був достойний противник – навпаки він хоче перемогти НАТО. Він сподівається, що його залякування налякає НАТО і Альянс погодиться на якісь умови чи перемовини і на поступки для нього, як для лідера Росії", - вважає експерт.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...