Для них це суттєве покращення життя: Десятки вчителів із Дагестану погодилися працювати в ОРДЛО

Близько 60 освітян із Республіки Дагестан виявили бажання піти на роботу в освітніх закладах окупованих частин Луганської та Донецької областей. Про це повідомляє "Кавказький вузол", передають Патріоти України.

Дагестанцям пропонують високі зарплати в ОРДЛО. "В якості мотивації вони назвали хороші фінансові умови та бажання допомогти колегам. Командованим вчителям буде виплачуватись подвійна зарплата та вісім тисяч рублів добових", - повідомили виданню представники Міносвіти Дагестану.

Як зазначається, Міністерство освіти і науки Дагестану отримало листа департаменту міжнародного співробітництва та зв'язків з громадськістю Міносвіти Росії, в якому наголошується, що для організації освітнього процесу на території ОРДЛО до нового навчального року потрібно до 7 липня подати інформацію про працівників та адміністративно-управлінський персонал, які готові до відрядження в ці регіони на тривалий період.

"Лист ми отримали 6 липня ввечері, за один день зробити таку роботу складно, тому попросили продовжити термін до кінця робочого дня 8 липня. Інформація була опублікована на сайті Міносвіти Дагестану та розіслана за муніципальними утвореннями. Крім формування списку інших доручень у нас немає", – розповів виданню співрозмовник із міністерства. Він уточнив, що 8 липня було подано близько 60 заявок.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...