"Для них вона монстр, якого потрібно вбити": Чоловік відомої жінки-парамедика з "Азовсталі" Тайри розповів про її долю у полоні

Чоловік відомої волонтерки Тайри поділився своїми побоюваннями за здоров’я та життя української героїні та розповів, чому вона залишається у полоні вже третій місяць, передають Патріоти України.

Відома жінка-парамедик з Азовсталі - Юлія Паєвська із позивним Тайра вже 86 днів перебуває у полоні рашистів. Востаннє вона виходила на зв’язок із сім'єю 14 березня, за день до полону. І вже майже три місяці її чоловік Вадим та їхня донька Анна-Софія нічого про неї не знають.

Дочка Тайри у студії шоу Вечір з Україною каналу Україна розповіла, що у мами проблеми зі здоров’ям і є побоювання, що їй не надають медичної допомоги.

"У неї астма, два протези в тазових суглобах, а ще видалена щитовидна залоза, тому вона змушена постійно приймати гормони. Однак ми сумніваємося, що їй надають ту медичну допомогу, якої вона потребує", — розповіла дочка Тайри.

Її чоловік додав, що пропагандисти представили Тайру на російському телебаченні як монстра — їй приписали жорстокі вбивства та продаж органів.

«Коли бачиш таку пропаганду, напевно, маєш відчувати лють. Але я був настільки спокійним… розумів, що це спрямовано на внутрішнього споживача. Я просто дивився і робив позначки — у чому її можуть звинуватити. Вони використовували все можливе — розповіли, ніби вона шпигувала, вбивала, різала російських солдатів і продавала їх органи. Тоді я зрозумів, чому її », — каже Вадим.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...