Для пересування всередині країни: У Путіна знайшли ще одну супер'яхту

У президента Росії Володимира Путіна знайшли ще одну 32-метрову яхту Nega, яку він використовує для пересування всередині країни. Загалом йому належить щонайменше шість яхт. Про це йдеться у розслідуванні журналістів інтернет-видання "Полігон", передають Патріоти України.

За інформацією видання, Путін використав яхту Nega під час відпочинку в Ленінградській області. Зокрема, на ній він відвідує монастир на острові Коневець, на Ладозькому озері.

Судно спеціально підбирали невеликих розмірів, щоб не привертати уваги. Окрім того, судно більшого розміру не змогло б пройти в Ладозьке озеро, зазначає видання з посиланням на співрозмовника, знайомого з обставинами купівлі яхти.

Яхта належить групі компаній, яка обслуговує багато об'єктів, пов'язаних із Володимиром Путіним. Серед них – вілла Селлгрена, курорт "Ігора" та палац на мисі Ідокопас у Краснодарському краї, повідомляє видання.

За інформацією видання, компанія "Геліос" значиться в базі як власник яхти. Порт приписки судна – Санкт-Петербург. Хоча яхта може виходити у відкрите море, вона не покидала внутрішні води Росії. Її поточне місцезнаходження невідоме. За даними видання, судно могли відігнати у фінське місто Котка для зимівлі та планового обслуговування. Там зараз перебуває яхта Дмитра Медведєва "Фотінія". Обидва судна можуть конфіскувати через санкції.

Видання нагадує, що це вже шоста відома яхта, яка належить Путіну. На фірму "Геліос" також оформлено маса об'єктів, якими користується Путін, зокрема потяги і літаки.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...