​"Для початку треба визнати, що Північна Корея давно б не існувала, якби не Китай": Басараб пояснив інтереси "вісі зла"

"Для початку треба визнати, що Північна Корея давно б не існувала, якби не Китай", - пише Михайло Басараб, політолог, передають Патріоти України.

"Росія. Інтерес Путіна полягає в живій силі. Попри велику кількість населення РФ, Путіну дуже непросто укомплектувати свою армію. Але найголовніше інше — Кремлю необхідно глибше втягувати союзників у свою війну.

КНДР. Диктатор Північної Кореї перед вторгненням у Південну отримує змогу "обстріляти" своїх солдатів у реальній війні. Можливо, отримує ще певну винагороду.

Китай. Пекін отримує змогу поспостерігати за реакцією Вашингтона та його союзників, щоб зрозуміти, до яких меж можна тиснути на США і партнерів. Хороший новенький краш-тест.

Китай хоче визначити межу, яку не варто долати. Й Пекін нічого не втрачає в такому випадку, а просто спостерігає".

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...