Для "правди Мордору" є ж зомбоящик з Кисельовим, Скабєєвою, Соловйовим: Путін пояснював росіянам, що інтернет їх зомбує

Путін заявив росіянам, що Інтернет зомбує людей, при цьому все робиться в інтересах «третіх осіб», повідомляють Патріоти України.

«Найчастіше сучасні інформаційні платформи все більше і більше починають управляти свідомістю», - заявив президент РФ Володимир Путін на онлайн-зустрічі з лауреатами Всеросійського конкурсу «Учитель року».
За його словами, технологія «управління свідомістю» така: інтернет-майданчики «вивчають свого клієнта» і потім «підкидають йому те, що вважають за потрібне». В результаті людина приймає різні рішення, навіть не розуміючи, що вони нав'язані їй ззовні. «Дуже тонка річ», - сказав Путін.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...