Для стресостійких людей від 18 до 40: Українська розвідка розпочала першу кампанію з рекрутингу для цивільних

У четвер, 13 червня, в Україні стартувала кампанія рекрутингу до складу підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони "Став плюс". Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Суспільне".

Він додав, що головна мета цієї кампанії показати українцям, що в українській розвідці є вакансії, і, маючи необхідний перелік знань, навичок і досвіду, людина має реальну можливість приєднається до організації.

Серед стандартів, яким має відповідати потенційний кандидат щодо проходження служби в українській розвідці, представники відомства назвали кілька умов. Якщо йдеться про підрозділи активної дії, серед пріоритетів є хороша фізична форма, витривалість та вміння орієнтуватися в стресових ситуаціях. Вік кандидатів може становити від 18 до 40 років.

Представник одного з підрозділів активних дій ГУР МО пояснив, що зі свого боку відомство пропонує рекрутам постійний розвиток, службу на умовах мобілізації або за контрактом, навчання, підготовку за власними стандартами, а також забезпечення найкращою амуніцією та сучасними зразками озброєння. «І звісно, якісне медичне обслуговування та грошове забезпечення від 70 тисяч гривень», — додав він.

Як подати заявку на вступ до ГУР?

Для початку потенційний кандидат має заповнити анкету. Її можна знайти на офіційному сайті Головного управління розвідки України в розділі «Кар'єра», в розділі «військові вакансії» на рекрутинговій онлайн-платформі Lobby-X, а також на верифікованих сторінках ГУР МО України та підрозділів у соціальних мережах. Моментально перейти на анкету можна також за QR-кодом на рекламних оголошеннях і банерах структури, що вже розміщені в усіх великих містах України.

Після заповнення анкети кандидатура рекрута потрапляє на розгляд. У разі погодження з людиною зв’язуються протягом доби або максимальний термін - 10 днів. Це залежить від того, на якій платформі людина заповнила анкету.

"Как та нєудобна палучілась": Виявляється Путін подарував Кім Чен Ину "полностью русский" лімузин... зібраний з комплектуючих Південної Кореї

субота, 29 червень 2024, 0:10

Російський диктатор Володимир Путін під час свого візиту до КНДР 19 червня подарував Кім Чен Ину лімузин російської фірми Aurus. Автівка містить запчастини з Південної Кореї. Про це пише Reuters в п'ятницю, 28 червня. . Агентство з’ясувало, що з 2018 ...

24-й ОМБР ЗСУ показала , як армія Путіна "Сонцепеком" спалює Часів Яр, А разом і Женевську конвенцію (відео)

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:40

Кадри ударів окупантів по місту на Донеччині показали в 24-й ОМБр імені короля Данила, яку нещодавно передислокували для посилення оборони в районі Часового Яру, передають Патріоти України . Воїни 24 ОМБр тримають населений пункт та знищують загарбник...