Для сильних людей за сильні вчинки: Зеленський вручив "Хрест бойових заслуг" захисникам України (фото)

У четвер, 28 липня, в День Державності України глава держави Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців відзнакою Президента України "Хрест бойових заслуг". Вручення нагород відбулось у Верховній Раді. Зеленський подякував українським героям за їхню мужність. Про це президент написав у Telegram, передають Патріоти України.

Він також опублікував фото з церемонії нагородження. "Нагорода "Хрест бойових заслуг" – для сильних людей за сильні вчинки. Ми – за спинами тих, хто на полі бою героїчно захищає нашу державу. Велика вдячність і шана всім нашим воїнам!", - написав Зеленський.

Зазначимо, що "Хрест бойових заслуг" – це державна нагорода України, відзнака Президента України, яку вручають воїнам за видатну особисту хоробрість та відвагу або видатний геройський вчинок під час виконання бойового завдання в умовах небезпеки для життя та безпосереднього зіткнення із ворогом, а також за видатні успіхи в управлінні військами під час бойових дій.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...