Для того і ростила: Росіянка заявила, що готова відправити сина в Україну, навіть якщо назад гарантовано отримає чорний мішок (відео)

Громадянка країни-терориста Росії заявила, що із задоволенням відправила б свого сина на смерть в Україну. Свою неадекватну заяву вона аргументувала тим, що РФ нібито заважають вигадані "нацисти", передають Патріоти України.

При цьому жінка видала, що сама пішла б воювати проти України. Діалог двох росіянок опублікував Telegram-канал міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

За словами громадянки РФ, зараз багато росіян нібито добровільно йдуть на війну проти України, не чекаючи повістки з військкомату. На запитання співрозмовниці про мотиви воювати жінка видала, що путінські терористи нібито воюють "за Росію".

Більше того, тих громадян РФ, які після оголошення кремлівським диктатором Володимиром Путіним мобілізації вирішили виїхати з країни, вона називає "чмошниками". "Вони не всіх призивають. Дуже багато хто приходить (у військкомати, – ред.) сам. Ті, хто звалив (з РФ, – ред.), – це вже чмошники. Якщо вони звалили, то нехай на х*р йдуть", – видала росіянка.

Для остаточного аргументу росіянка заявила, що й сама відправила б на очевидну смерть свого сина. За її словами, буде шкода, коли його тіло привезуть назад у чорному пакеті, але "що ж поробиш". Одурманена пропагандою жінка вважає, що путінські терористи воюють проти "нацистів, які ставлять свої умови".

"А що робити? Відправлю сина (вмирати, – ред.), якщо треба буде. І я прямо пішла б. Я б ще подумала, коли ось була війна в Афганістані... Ось там так, там шкода, там ні за що гинули... А зараз за те, щоб ці ось нацисти нам не ставили умови. Ти не дивишся передачі ніякі, що вони творять і що вони роблять?" – заявила громадянка РФ.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...