Для тих, хто "за мир": Окупанти обстріляли Золоте-4, коли діти гралися на вулиці (відео)

Переляканій малечі довелося швидко бігти в укриття.

Бойовики на Донбасі знову обстріляли Золоте-4 в Луганській області - вогонь був відкритий вдень 13 листопада в той час, як у селищі біля житлових будинків на вулиці гралися діти. Малечі довелося бігти та ховатися. Про це йдеться в повідомленні "Останній блокпост. #Ні_Капітуляції" на Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Також в мережі показали відео, на якому чутно звуки стрілянини під час вправ дітей на свіжому повітрі. "Зараз ми можемо почути, як відбувається примирення і до чого призвело відведення військ", - сказав ветеран.

Зафіксований час обстрілу - 16:03. Як розповів волонтер, серед білого дня, коли вони проводили спортивні тренування для дітей, в околицях почали лунати обстріли: прильоти мін та постріли артилерії.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...