Для українських Сил оборони розробили FPV-дрон далекої дії, що друкується на 3D-принтері

FPV-дрон Titan Falcon виготовляє німецька компанія Donaustahl GmbH, а розробкою займалася американська Titan Dynamics, повідомили в Армії дронів. Особливість безпілотника полягає у тому, що крила і стабілізатори повністю знімаються.

Є кілька видів крил, які можна встановити залежно від завдання. Також можна вибирати між звичайним хвостом і V-подібним.

Технічні характеристики:

  • розмах крил: 2,1 м;
  • злітна вага: 5,3 кг;
  • крейсерська швидкість: 45-70 км/год;
  • дальність польоту: до 400 км;
  • час польоту: 6 год.

Варто зазначити, що нарощування виробництва в Україні ударних і розвідувальних БПЛА є життєвою необхідністю для Сил оборони і країни загалом, бо це в рази дешевше.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...