Для вбивств українців: Sky News оприлюднив контракт про закупівлю Росією боєприпасів з Ірану на $1 млн

У ЗМІ потрапив контракт про закупівлю Росією в Ірану артилерійських і танкових снарядів, а також ракет різного розміру.Імовірний контракт на закупівлю боєприпасів оприлюднив телеканал Sky News, передають Патріоти України.

У документі, датованому 14 вересня 2022 року, йдеться про зразки артилерійських і танкових снарядів і ракет різного розміру на загальну суму понад 1 млн доларів.

Джерело передало телеканалу документ разом із п'ятьма сторінками нібито пов'язаного контракту, який містить стволи для танка Т-72 і стволи для гаубиці, а також снаряди до неї. Ця угода коштувала близько 740 тис. доларів.

"Це контракт між іранцями і росіянами щодо боєприпасів... Ми вважаємо, що він на 100% автентичний", – стверджує джерело в органах безпеки Британії.

Sky News показав документи прем'єру України Денису Шмигалю під час його візиту до Великої Британії у травні, а також міністрові закордонних справ Великої Британії Джеймсу Клеверлі.

"Ми підозрювали, що відбувається щось подібне. Як тільки ми перевіримо це належним чином, ми зможемо діяти відповідно ", – сказав журналістам посол України в Великій Британії Вадим Пристайко.

Водночас Клеверлі сказав: "Коли нам нададуть інформацію, ми спробуємо її оцінити та підтвердити. І, звичайно, ми прийматимемо рішення на основі цього".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...