Для захоплення Києва Путіну довелося б "покласти" пів мільйона солдатів, - керівник Bellingcat

У Москві зрозуміли, що з наявними людськими ресурсами, підходом та стратегією, а також спостерігаючи акумуляцію українського спротиву, наразі неможливо захопити Київ. Для цього потрібно покласти життя надто великої кількості військових. Таку думку висловив під час інтерв’ю Дмитру Гордону керівник сайту журналістських розслідувань Bellingcat Христо Грозєв, передають Патріоти України.

"Другий варіант – величезною кількістю м'яса взяти і перегнути той захист Києва. Але потрібно як мінімум півмільйона цього м'яса (гарматного – ред.), масова мобілізація, без цього не можна", – додав журналіст.

Після того, як Володимир Путін подав своєму народу, що Золотоверхий – це частина Росії, що українці і росіяни – це спільні народи, знищити місто – когнітивний дисонанс, переконаний Грозєв.

Утримування, стримування по обидва боки, яке почалося приблизно сім днів тому, однозначно свідчить про провал початкового задуму російського уряду “взяти Київ за два дні”.

“І факт того, що РФ відмовилася далі йти на Київ... Вони зрозуміли очевидну істину, що з цим силами взяти Київ не можна. І з таким підходом та стратегією. Він може взяти Київ тим, але це знищить його самого", – резюмував керівник Bellingcat.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...