Для захисту від божевільного Х...йла: Польща просить США якомога швидше ввести війська в країну

Загальна чисельність американських військових у країні може досягти 5,5 тисяч осіб.

Польща сподівається, що США найближчим часом зможуть ввести до країни війська з Німеччини. Про це повідомив прем’єр-міністр країни Матеуш Моравецький, передають Патріоти України із посиланням на Reuters.

“Я сподіваюся, що результатом наших численних переговорів стане введення військ, які зараз базуються в Німеччині, до Польщі”, – заявив Моравецький.

1 червня видання Financial Times писало, що США майже домовилися з Польщею про розміщення додаткового контингенту військ. Загальна чисельність американських військових у країні може досягти 5,5 тисяч осіб. Про досягнення угоди можуть офіційно оголосити під час візиту президента Польщі Анджея Дуди до Вашингтону.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп віддав розпорядження Міністерству оборони про виведення частини американських військових з Німеччини.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...