Дмитро Пєсков дуже добре рекламує НАТО для Фінляндії, Швеції та України, - Цимбалюк

Журналіст Роман Цимбалюк вважає, що Дмитро Пєсков своїми заявами про недопустимість прямого зіткнення НАТО та Росії робить чудову рекламу вступу до Альянсу для Швеції, Фінляндії та України Таку думку він висловив в етері програми "Вердикт з Сергієм Руденком" на телеканалі "Еспресо", передають Патріоти України.
"Мені здається, що Дмитро Пєсков, можливо, є агентом ЦРУ. Він говорить, що прямого зіткнення Росії та НАТО потрібно уникнути. Що це означає для таких країн, як Фінляндія, Швеція та Україна? Це означає найкрутішу рекламу НАТО, яку можна було б вигадати.Оскільки, якщо ваша країна є членом Альянсу, то вам не загрожує пряме зіткнення з Російською Федерацією. Тому, Дмитро Пєсков все чудово сформулював і це є правдою", - пояснив Цимбалюк.

Цимбалюк наголосив, що "червоні лінії" для Росії повинні проходити на державних кордонах сусідніх держав. На думку Цимбалюка, в Кремлі повинні зрозуміти, що межею, про яку вони часто говорять, є визнані світом території сусідніх з РФ держав.

"В Кремлі часто говорять про "червоні лінії", так от, для них це повинні бути лінії державних кордонів сусідніх держав, які не потрібно перетинати. Навіть Путін на параді говорив, що НАТО розширюється біля їхніх кордонів. Росіяни, навіть ваш президент говорить, що біля ваших кордонів, а не на території РФ. А, як жити іншим державам, вирішують ці держави, а не ви. Про це, до речі, говорить керівництво Швеції та Фінляндії. Вони не думали вступати до НАТО. Однак, дії Росії змусили їх прийняти таке рішення" - додав Цимбалюк.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...