"До автоматизму відпрацьовують алгоритм": У ЗСУ показали навчання колишніх засуджених, які воюватимуть за Українну

Колишні ув'язнені, які вирішили приєднатися до бригади морпіхів, проходять навчання. Сили оборони показали, як проходить вишкіл, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півня України у Telegram.

Колишні в'язні приєдналися до військовослужбовців з підрозділу "Шквал" 35-ї бригади морської піхоти. Мобілізовані засуджені проходять навчання, одним з фінальних етапів якого є штурм окопів.

"Колишні в'язні, а нині бійці одеської бригади морської піхоти, до автоматизму відпрацьовують алгоритм дій безпосередньо під час вогневого контакту із умовним противником", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають інструктори-морпіхи, ці тренування є надзвичайно важливими, адже вже найближчим часом на бійців чекає зустріч з ворогом.

Мобілізація ув'язнених

Нагадаємо, цього року в Україні ухвалили закон, який дозволяє добровільну мобілізацію ув'язнених. Документ вже набув чинності.

Розраховували на ефект несподіванки: Таврійські десантники відбили масовану атаку на Курахівському напрямку, ворог кинув у бій 25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:25

25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків виїхали на штурм позицій 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що тримає оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України. . Досягнути раптовості окупантам не вдалось — колони ...

Німеччина більше не передаватиме Україні важку військову техніку. Стратегічного контрнаступу ЗСУ не буде, - BILD

неділя, 13 жовтень 2024, 22:40

Німеччина не збирається більше передавати Україні велику військову техніку, крім уже заявленої. Таким чином, після відправки 18 танків Leopard 2 подальших поставок не буде, хоча у Бундесверу в наявності близько 300 таких танків. Те саме стосується й ін...