До білоруського кордону з Латвією принесли людей без ознак життя (відео)

Прикордонники Латвії повідомили, що мігранти з боку Білорусі, принесли до паркану імпровізовані носилки з двома людьми "без видимих ознак життя". Попри холоди спроби мігрантів потрапити до Латвії через Білорусь лише активізуються. Про це пише Delfi, передають Патріоти України.

"Під час спостереження за кордоном прикордонники помітили групу мігрантів з білоруського боку, яка принесла до паркану нерухому людину. Згодом принесли ще одну особу без видимих ознак життя та залишили її поруч. За даною групою спостерігають, ситуація відстежується", - повідомили у Прикордонній службі 27 жовтня.

Після цього повідомлення, оприлюдненого близько 18:00 у п'ятницю, оновлень ще не публікували. Прикордонники зазначили, що раніше викликали медиків для надання допомоги мігрантам вже на території Латвії. Ті були дуже виснажені й замерзлі.

Водночас у відомстві наголосили, що пересування у безпосередній близькості до кордону і залишення без допомоги людину у загрозливому для життя передбачає кримінальну відповідальність.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...