До чого готується ворог: Представник ГУР Міноборони прокоментував "інспекцію" військ окупантів за участі Шойгу

Перелам у війні з РФ на користь України буде залежати від декількох факторів. Про це під час всеукраїнського інформаційного телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

"Він однозначно буде, але це буде залежати, по-перше, від того, наскільки ми зможемо зупинити наступальний темп російських військ. А, по-друге, наскільки буде активною і широкомасштабною допомога, яку надають наші партнери, тому що це важливо і для оборони, і для наступальних дій", - сказав він.

Також Скібіцький додав, що на сьогодні ГУР фіксує активність противника на всій лінії фронту. Воєнна розвідка сьогодні фіксує активність противника, причому це не тільки ракетні удари, які наносяться з повітря і з моря. Ми бачимо обстріли по всій лінії зіткнення, по всій лінії фронту. Йде активне застосування тактичної авіації, штурмових вертольотів. Є певна активізація противника вздовж всієї лінії фронту", - сказав він.

Крім цього, Скібіцький підтвердив інформацію про те, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу відвідав угруповання російських військ, проте невідомо, чи зробив це він на непідконтрольній території України.

"За нашою оцінкою, було заслуховування командувачів щодо подальших дій і проведення операції, підбив підсумки тих заходів, які були зроблені. А за деякими даними, навіть вручав нагороди офіцерам і генералам, які відзначилися у цій операції. Але однозначно зараз йде підготовка до наступного етапу наступальних дій", - сказав представник ГУР Міноборони.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...