До фронту ще потрібно доїхати: Військовий експерт розповів, як ЗСУ можуть "накрити" мобілізованих РФ

Путін оголосив у Росії мобілізацію, щоб налякати українців, проте через це панічні настрої стались саме у державі-агресорці. Також до лінії фронту ще потрібно доїхати та не потрапити під обстріл ЗСУ. Про це в інтерв'ю ТСН.ua сказав військовий експерт Дмитро Снєгирьов, передають Патріоти України.

"До фронту ще потрібно доїхати. От приїдуть вони у Луганську область, їх треба ще десь розквартирувати. Не кидати ж їх на лінію фронту. Місця розквартирування стають відомі українській розвідці миттєво. На Луганщині за останню добу по координатах накрили чотири місця дислокації. От заїхала певна кількість мобілізованих, їх тут же накрили. Вони не отримали навіть бойового досвіду і поїхали назад у вигляді "Лад" чи "Москвичів". Не випадково у РФ кількість мобілізованих співпала із кількістю авто, які хочуть виготовити у РФ", - пояснив Снєгирьов.

Військовий експерт наголосив, що українці не повинні радіти тому, що росіяни тікають зі своєї держави через мобілізацію. Ті держави, куди тікають росіяни, можуть стати потенційними жертвами російського агресора.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...