До кінця життя свіжоспеченого "науковця": Скільки звичайні українці "платитимуть" за дисертацію Киви (відео)

Журналісти намагалися з'ясувати, навіщо скандальному нардепу Іллі Киві ганьба з дисертацією. Й дійшли висновку, що тут йдеться про гроші, повідомляють Патріоти України.

"Гроші, які ви будете платити майбутньому цьому науковцю. Їх і порахуємо!", - наголошується в сюжеті програми "Гроші". "Офіційні та неофіційні витрати - мінімум 10 тисяч доларів. Якщо ти хочеш зробити це, не писавши реально кандидатську дисертацію, будучи тупим та непідходящим на роль кандидата наук, то треба заплатити, я думаю, 50 тис. доларів", - розповів юрист Тарас Боровський.

Журналісти зазначили, що за такі кандидатські нам, українцям, доведеться платити до кінця життя нардепів-кандидатів наук: надбавка до зарплати 15%, захистили докторську - 25%, почесне звання "заслужений" збільшить зарплату ще на 20%, а "народний" - аж на 40%. Якщо ж людина має кілька таких регалій, то може свою зарплату майже подвоїти.

"Так, минулоріч зарплатня Киви складала майже 38 тисяч гривень на місяць. Науковий ступінь кандидата наук мав би збільшити її на 15%, тобто на 5 тис. 700 грн", - підрахували "Гроші".

Як наголосили журналісти, зарплатню Іллі Киві під час його каденції будуть платити ще щонайменше три роки. "Лише за весь цей час ми заплатимо за його наукові труди 205 тис. грн", - підрахували вони.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...