До "кухаря" прибули парламентері Кремля: Пригожин погрожує походом на Москву та вимагає зустрічі з Шойгу (відео)

На поширеному записі Пригожин веде переговори із заступником міністра оборони РФ.

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин зустрівся із заступником міністра оборони РФ Юнус-Беком Євкуровим у штабі Південного військового округу в Ростові.

Як можна почути на опублікованому в російських Телеграм-каналах відео, кухар путіна вимагає привезти до нього начальника Генштабу Росії Валерія Герасимова і главу Міноборони РФ Шойгу.

"Ми сюди приїхали. Ми хочемо отримати начальника Генштабу і Шойгу. Поки їх (Герасимова і Шойгу, - УНІАН.) не буде, ми перебуваємо тут, блокуємо місто Ростов і йдемо в Москву", — заявив Пригожин.

"Зіб'ємо все (вертольоти, - УНІАН.), якщо ви будете їх посилати. Тому що ви стріляєте по мирних жителях, ви знищуєте мирняк, ви щойно розвалили автобус з людьми, і совісті у вас ніякої не було", — пригрозив ватажок "вагнерівців".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...