До Києва прибули українці, звільнені з полону бойовиків на Донбасі (відео)

Четверо українських заручників, звільнених контрольованими Росією бойовиками, прибули до Києва. Прибуття звільнених українців до Міжнародного аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) транслював телеканал "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

До Києва звільнені українські заручники прилетіли з Мінська, куди їх доставили з російського Ростову-на-Дону. В аеропорту їх зустріли родичі. Перед вильотом з Мінська голова політичної ради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук повідомив, що повернення до України відбувається на приватному літаку, а не рейсовому.

Зокрема, до України повернулися Едуард Анатолійович Міхеєв (1964 року народження), якого бойовики «ЛНР» затримали в 2017 році і незаконно засудили до 12 років позбавлення волі, а також троє військовослужбовців Збройних сил України: Яків Петрович Веремейчик (1986 року народження), який був взятий бойовиками «ЛНР» у полон 25 травня 2018 року, Дмитро Миколайович Великий (1988 року народження), взятий в полон 11 вересня 2016 року і незаконно засуджений до 15 років позбавлення волі, та Максим Анатолійович Горяїнов (1984 року народження), взятий бойовиками «ДНР» у полон 22 травня 2019 року і незаконно засуджений до 15 років позбавлення волі.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...