"До Києва увійшли диверсійні групи, мене позначили як ціль номер один", - Зеленський

Президент Володимир Зеленський у зверненні до народу повідомив, що до Києва увійшли диверсійні групи РФ і що Росія планує вбити главу держави, зазначають Патріоти України.

Дослівно: "Маємо інформацію про те, що в Київ зайшли диверсійні групи ворога. Тому я дуже прошу киян: будьте уважними, дотримуйтеся правил комендантської години.

Я залишаюсь в урядовому кварталі разом з усіма, хто необхідний для роботи центральної влади".

Деталі: Президент також заявив, що його родина залишається в Україні.

"Моя сім’я – не зрадники, а громадяни України. Але де вони зараз знаходяться, я сказати не маю права", - додав Зеленський.

"За наявною у нас інформацією, ворог позначив мене як ціль номер один. Мою родину – як ціль номер два. Вони хочуть знищити Україну політично, знищивши главу держави", - сказав він.

Зеленський також повідомив, що, за попередніми даними, внаслідок нападу РФ у четвер загинули 137 українських громадян, з яких 10 офіцерів. Поранено 316 осіб.

"На нашому острові Зміїний, захищаючи його до останнього, всі хлопці-прикордонники геройськи загинули. Але не поступилися. Всім їм буде присвоєно звання Героя України посмертно", - додав він.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...