До наступних санкцій? У Медведчука вирішили створити новий телеканал замість заблокованих (документ)

Керівництво медіахолдингу "Новости" нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука нібито планує створити один новий телеканал замість ZIK, NewsOne і "112 Україна", що потрапили під санкції. Про це заявило видання Vesti.ua, посилаючись на внутрішній документ, який потрапив у розпорядження журналістів, передають Патріоти України.

Його нібито поширюють серед співробітників медіа, заблокованих РНБО й указом президента Володимира Зеленського. Видання зазначило, що керівництво медіахолдингу, схоже, змирилося з тим, що скасувати санкції не вийде.

Замість цього нібито вирішили зареєструвати новий канал, засновниками якого має стати "максимально широке коло журналістів" закритих ZIK, NewsOne та 112. Це, вважають у ЗМІ, нібито має захистити нове медіа від можливого блокування.

В опублікованому журналістами листі від президента медіахолдингу "Новости" Єгора Бенкендорфа до співробітників закритих каналів указується, що нова компанія буде створена вже з наступного тижня (з 15 лютого).

Журналістів, які хочуть стати співзасновниками, просять до 10 лютого надати документи та персональні дані. Зазначимо, що достовірність цього листа не підтверджено.

Джерело: Вести

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...