"До нього було одне дуже серйозне питання": Зеленський розповів про те, що робив Хорошковський на Банковій, і свій тет-а-тет з ним

Президент України визнав, що зустрічався з колишнім главою СБУ Валерієм Хорошковським. При цьому Володимир Зеленський запевнив, що Хорошковський не входить у його команду. Про це голова держави сказав під час пресмарафону, зазначають Патріоти України.

"З паном Хорошковським я справді зустрічався на Банковій. Я цього не приховую. Я не пам'ятаю, чому не було фотозвіту. Але ми вже знаємо, як суспільство реагує - був Коломойський, був фотозвіт", - сказав Зеленський.

"До нього було одне дуже серйозне питання, і ми це питання обговорювали тет-а-тет", - додав Зеленський, і сказав, що поки не може розкрити зміст. - З часом ви будете знати, з приводу чого була ця зустріч, коли ми побачимо її результати. Ця зустріч не про якісь посади, не про якісь тіньові домовленості".

Він запевнив, що "жодної посади не може бути" для Хорошковського.

"Це не стосується жодних міжнародних відносин", - додав президент.

Нагадаємо, Валерій Хорошковський - український політик, бізнесмен, колишній власник телеканалу "Інтер". Обіймав посади міністра економіки в уряді Януковича і міністра фінансів в уряді Азарова, очолював Державну митну службу за президентства Ющенка. Під час президентства Януковича очолював СБУ.

Хорошковський залишив Україну наприкінці 2012 року. У 2014 році Хорошковський намагався повернутися в політику. Він балотувався другим номером за списком "Сильної України" Сергія Тігіпка до Верховної Ради.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...