До Нового року будуть страждання: Астролог назвала місто, де окупанти будуть бомбити до кінця 2022

У вересні Україну можуть чекати великі зміни. Як кажуть астрологи, це час, і перемог, і навіть повернення територій, передають Патріоти України.

"Для України можуть бути якісь радісні і надихаючі події в першій половині вересня: великі перемоги військових, повернення якихось територій",-повідомила астролог Ганна Федоренко.

За її словами, з 24 вересня починається більш серйозний вплив Венери. "Вона йде в найслабше становище і впливає на весь світовий порядок, закриваючи собою ще кілька сфер. І тут ми сильно розчаровуємося. Підуть розчарування в союзах, між країнами, всі почнуть більше займатися собою. Ми (українці) можемо бути розчаровані в наших союзниках, так як у кожного з'являться свої внутрішні проблеми", - повідомила астролог.

Як говорить астролог Ангеліна Вакуліна, дно світової кризи почалося вже і буде до 2024 року. "Після 24 року крива піде вгору. З 2025 року світ почне потихеньку підніматися. Але, на відновлення підуть роки", - повідомила астролог, пише Главред.

Гороскоп для України на вересень

"Вересень - це місяць очікувань для України. Кардинальних змін у бойових діях не буде, але буде велика сила", - повідомила астролог Яна Езотерічка.

Чого очікувати українцям:

  • На півночі можуть бити прильоти. Активізуються вороги всередині країни, що знаходяться на боці ворога.
  • На півдні зберігається військова ситуація, але її контролюють.
  • На заході буде непогана ситуація. Страшного нічого не станеться, буде дуже велика матеріальна допомога.
  • На сході будуть перемоги. Це стосуватиметься військових цілей і збережеться життя людей.
  • У центрі країни можуть бити великі прильоти.

"Якесь партнерство та зустрічі будуть у вересні. Будуть проблеми в економічному, соціальному плані", - говорить астролог Яна Езотерічка.

За словами фахівця Ангеліни Вакуліної, війна закінчиться наступного року, а ось до Нового року буде терор. "Закінчиться війна в 2023 році. Знайдіть сили жити вже сьогодні. Харків залишать у спокої тільки ближче до Нового року", - розповіла Вакуліна.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...