До нової Верховної Ради пройшли б чотири партії: Соціологи поділилися результатами останнього опитування

Партія "Опозиційна платформа - За життя " отримала б підтримку 23,8% опитаних.

До Верховної Ради України пройшли б чотири партії, якби вибори відбувалися найближчим часом. Такі дані опитування, проведеного з 16 по 23 грудня, оприлюднила компанія "Українська соціологічна група", повідомляють Патріоти України.

За даними опитування, партія "Опозиційна платформа - За життя " отримала б підтримку 23,8% опитаних, які б брали учать у голосуванні та визначилися з вибором. Трохи відстає партія "Слуга народу" - 21,9%. На третьому місці - партія "Європейська солідарність", яку готові підтримати 15,6% опитаних. Також подолала б 5% бар'єр партія "Батьківщина"- 8,2%.

Близькими до проходження в парламент є партії "Українська стратегія Гройсмана" - 4,8% та "Сила і честь" - 4,5%. Партію "Свобода" готові підтримати 3,5% опитаних, а Партію Шарія - 3,1%. В опитуванні взяли участь 1205 респондентів. Метод проведення - індивідуальне інтерв'ю "віч-на-віч" за місцем проживання. Похибка не перевищує 3%.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....