До обіду міг би бути в Берліні: В аеропорт Омська прилетів літак із Німеччини по Навального

Поки російські лікарі не відпускають Навального в Німеччину.

В аеропорт російського Омська прилетів літак для евакуації опозиційного політика Олексія Навального на лікування до Німеччини. Про це повідомляє РБК із посиланням на прес-службу аеропорту, передають Патріоти України.

"Щойно прибув", – заявили у пресслужбі. Німецьке видання Bild сьогодні вранці написало, що з Німеччини до Росії вилетів літак, який має доправити Навального на лікування до Берліна. За словами співрозмовника видання, сьогодні до обіду політик міг би бути вже в німецькій клініці. Однак російські лікарі після консиліуму відмовилися відпускати політика нібито через його нестабільний стан.

Дружина Навального Юлія повідомила, що транспортна поліція знайшла речовину, якою отруїли опозиціонера. Його соратники вважають, що саме тому лікарі відмовляються "віддавати" політика. "Заборона на транспортування Навального потрібна тільки для того, щоб потягнути час і дочекатися, поки отруту в його організмі більше не можна буде відстежити. Водночас кожна година зволікання створює критичну загрозу його життю", – написала у своєму Twitter прес-секретарка політика Кіра Ярмиш.


Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...