"До обіду ще нічого, а після обіду вже п’яні. Бігали зі зброєю, хлопчиків наших повбивали": Бабуся із села під Черніговом розповіла про звірства окупантів (відео)

Російські окупаційні війська знущалися із мешканців населеного пункту Ягідне під Черніговом. Про це розповіла журналістам місцева мешканка Валентина Сизоненко, інформують Патріоти України.

"Стояла машина у мене в дворі, на крокодила схожа й пускала гради. А вони держали мене в хаті, а потім повели в підвал, а там багато людей було, десь чотириста чоловік, дихати не було чим. Такі вони погані були! Вони з нас знущалися. До обіду ще нічого, а після обіду вже п’яні, дитино моя. Бігали з оружієм і хлопчиків наших з села повбивали. Російські вони було ще не дуже погані, вони не дуже знущалися, а оці з Байкала і Урала знали одне слово - самогон. А в нас в селі самогон не женуть, та й п’яниць як таких немає.
Їх погано кормили. Яйця вони ходили крали. А наших хлопчиків добре кормили. Наші - орли, вони як зайшли, то сльози на очі…" - розповідає бабуся Валя із Ягідного, біля Чернігова, де росіяни тримали 370 людей місяць у підвалі.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...