"До обрання пана шоумена президентом України, Гогілашвілі й дня не служив у МВС. Він керував... "Міжнародною антинаркотичною асоціацією", - Дмитро Вовнянко

"Заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі в зоні проведення ООС влаштував скандал, який ледь не завершився стрільбою. Він не зупинив авто на блокупосту на в'їзді в область на вимогу поліцейських. Зупинивши авто трохи далі, він почав сваритися з поліцейськими", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А тєпєрь і я тєбя знаю, но тєбє ета нєприятна будєт!.. Дружок єслі би ти павьол сібя па людскі, ти би етава нє услишал!.." Цитати заступника міністра - мовою оригіналу.
Відео з заступником міністра соло, злили в мережу. Почався скандал. Міністр Монастирський уже написав, що пропонуватиме уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади на період дисциплінарного впровадження.
Я даю 150% гарантії, що для Гогілашвілі цей інцидент завершиться... та взагалі нічим. Бо хлопчик на побігеньках у Татарова Монастирський нічого з Гогілашвілі зробити не зможе.
По-перше, Олександр Гогілашвілі правильно одружений. Його дружина Марія Левченко - помічниця президента Зеленського, друга після Шефіра. Ще раніше у часи "Кварталу-95", пані Левченко тривалий час була особистою секретаркою Зеленського.
По-друге, Гогілашвілі пов'язаний певними інтересами з самим Зеленським. До обрання пана шоумена президентом України, Гогілашвілі й дня не служив в МВС. Він керував "Міжнародною антинаркотичною асоціацією", що займалася лікуванням алкоголиків та наркоманів. Одним з найбільших спонсорів МАА був... Володимир Зеленський. Які ще питання крім лікування наркоманів їх пов'язували, історія мовчить, але. Коли Гогілашвілі призначили у заступники до Авакова,
було багато розмов, що Гогілашвілі - наглядач за Аваковим з боку ОПУ. Така собі особа наділена особистою довірою найвпливовішого.
Ну й по третє. З Олександром Гогілашвілі і Мариєю Левченко сім'ями дружать відомий залізничник Сірожа Лещенко і його дружина/співмешканка Анастасія Тапольська, яка нині синхронно з концентрацією російських військ на кордонах дає концерти в Москві. Певно - про емпатію там розповідає.
Я вже час засік - як скоро Сірожа Лещенко видасть журналістстке розслідування, з маніпулятивними (як він любить) доказами у вигляді версій, що Гогілашвілі в зоні ООС спровокували порохоботи і що то все - змова підступного Порошенка проти вірних соратників ЗЕ? Одним словом, чуваку можна не напрягатися. Такі - не тонуть".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...