До Одеси прибули два катерами типу Island для ВМС України (відео)

До Одеси прибув американський сухогруз Ocean Grant, який привіз два патрульних катери типу “Суми” і ” Фастів”, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання “Думська”.

Американський суховантаж пришфвартувався в заводській гавані Одеського порту біля причалу #35. Судно проходило повз Воронцовського маяка об 11: 00.

У Чорному морі перехід суховантажу супроводжувався українським катером Island під назвою” Слов’янськ”, який був отриманий від США восени 2019 року. Також деякий час суховантаж супроводжував український вертоліт Мі-14.

Катери спустять з вантажного судна через кілька днів.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...