Дехто вже у міжнародному розшуку: До окупованого Мелітополя привезли найманців із Сербії, - мер Федоров

Російські загарбники проводять посилену мобілізацію на тимчасово окупованих територіях, в тому числі і в Криму, а також привозять іноземних найманців. Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Сьогодні проходить посилена мобілізація на тимчасово окупованій території, зокрема, в Криму. Вони зрозуміли, що не зможуть організувати добровольчі батальйони, тож сьогодні мобілізують людей різних професій і привозять найманців. Наприклад, до Мелітополя привезли найманців із Сербії, декілька з них перебувають у міжнародному розшуку, але сподіваюся, що з Мелітополя вони вже поїдуть у чорних пакетах", - сказав Федоров.

Мер також розповів, що окупанти не дають українцям виїжджати з тимчасово окупованої території Запорізької області. "Посилили терор тим, що сьогодні майже неможливо виїхати з тимчасово окупованої території. 15 січня вони обіцяли відкрити блокпост у Василівці, звідки люди могли виїжджати до Запоріжжя і перебувати у нашій державі. 15 січня минуло – не відкрили, а сьогодні, щоб в’їхати на територію Криму, навіть потрібно здавати тести ДНК", - сказав Федоров.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...