"До організації причетні британські та американські консультанти": Росіяни знайшли нових винуватців "теракту" у Бєлгороді

Росіяни заявили про чергову буцімто "варварську атаку київського режиму проти мирного населення" РФ. Йдеться про те, що "до організації цього теракту безпосередньо причетні британські та американські консультанти, які підбурюють Україну". Серед винних, на думку РФ, також і Євросоюз, який постачає зброю. Про це пише МЗС РФ, передають Патріоти України.

"Необхідно підкреслити, що удар цілеспрямовано завдавав місця масового скупчення мирних жителів – сімей з дітьми. Було атаковано центр передсвяткового Бєлгорода – новорічне снігове містечко, ялинку та ковзанку, куди прийшли відпочити городяни", – зазначають у Росії.

Росіяни хочуть "рішучого засудження українського теракту"

Верх цинізму полягає в тому, що такі заяви роблять громадяни країни-терористки, яка напередодні Нового року, 29 грудня, завдала масованої атаки по Україні, внаслідок якої загинуло понад 30 людей. У столиці нашої держави кількість жертв стала рекордною від початку повномасштабного вторгнення.

"Обстріли населених пунктів Донбасу, Херсонської та Запорізьких областей, Криму, інших російських регіонів, безжалісні й сліпі вбивства мирних жителів свідчить про агонію прогрузлого в тероризмі, беззаконні, корупції і цинізмі неонацистського режиму Зеленського, якнайбільше російських людей", – дозволяють собі городити росіяни.

Вони вважають, що усі організатори та виконавці цього та інших злочинів "київської хунти понесуть невідворотне покарання відповідно до закону". У МЗС РФ також фантазують, що теракт у Бєлгороді стане предметом розгляду в Раді Безпеки ООН. Згадали й про буцімто "використання українськими терористами заборонених у більшості країн світу касетних боєприпасів для завдання ударів по мирних жителях", і, звісно, про тих, хто їх надає.

"Ми закликаємо всі відповідальні уряди та профільні міжнародні структури виступити з рішучим засудженням цього жорстокого теракту та публічно дистанціюватися від київського режиму та його західних кураторів, які вчиняють подібні злочини. Мовчання у відповідь на розбещене варварство укронацистів та їхніх ляльководів – спільників з "цивілізованих демократій" буде схоже на допомогу їхнім кривавим діянням", – завершили свій абсурдний спіч у відомстві.

Путін в істериці рубатиме голови своїм генералам? - Буданов розповів про карколомні зміни у військовому керівництві росії у найближчі місяці

неділя, 8 вересень 2024, 7:44

У Росії у найближчі місяці мають відбутися зміни у силових структурах. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі Радіо Хартія, передають Патріоти України. За його словами, уже не довго зали...

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...