"До осені прем'єр Шмигаль не дотягне": Одіозний нардеп зробив прогноз

Кабмін руками слухняних депутатів фракції «Слуга народу» зареєстрував законопроект про підвищення тарифів і пені за стягнення майна. Таку думку висловив народний депутат Олександр Дубінський в ефірі каналу News One, передають Патріоти України.

«Думаю, цей закон, що копіює меморандум з МВФ, написали Шмигаль і в. о. міністра енергетики Буславець. Подібний проект вигідний насамперед монопольному постачальнику електроенергії, тобто компанії ДТЕК Ріната Ахметова. До речі, в депутатському колі ми називаємо Шмигаля Денисом Рінатовичем, тому що вважаємо Ахметова його «хрещеним батьком», - розповів Дубінський.

Він наголосив, що уряду потрібен імунітет на рік (це станеться, якщо парламент затвердить програму Кабміну), щоб закінчити підвищення тарифів, після цього дати доступ постачальникам комунальних послуг вилучати за борги нерухомість. «За цим єзуїтським законом можна реструктуризувати борги, накопичені до 1 жовтня 2020 року на п'ять років. Але з 1 листопада вас новими боргами уряд і приб'є до землі – але вже по-справжньому: з пенею, штрафами й доступом до вашого майна», - прогнозує нардеп.

Що стосується відставки Шмигаля, то Дубінський вважає, що людина, яка не в змозі запропонувати механізм виходу з кризи, не здатна в межах своєї компетенції знизити тиск на малий та середній бізнес, не може вирішити проблеми з митницею, податковою і так далі, у кризу не може бути прем'єр-міністром. «До осені Шмигаль не дотягне. Це вже не питання політики, а виживання країни. Іншими словами, за кермом автомобіля, що мчить до прірви, абсолютно некомпетентна людина, яка дуже хотіла стати прем'єром, влізла у це крісло і тепер не хоче їх нього вилазити», - пояснив депутат.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...