До початку судових слухань справи МН17 по суті: Біля посольства РФ у Гаазі поставили 298 білих стільців

298 жертв російських вбивць... ніщо не забуто

У Гаазі навпроти будівлі посольства Росії у Нідерландах поставили 298 білих стільців. Це зробили на згадку про жертв збитого проросійськими бойовиками над Донбасом рейсу МН17, повідомляють Патріоти України з посиланням на NOS.

Ініціативна група, яка розмістила стільці на галявині перед посольством, хоче привернути увагу до судового слухання 7 червня, де нарешті справа доходить до конкретних звинувачень.

Наступний блок слухань триватиме з 7 по 25 червня. Серед ключових питань - зброя, якою було збито літак рейсу MH17, місце запуску ракети, роль чотирьох підсудних.

Зазначимо, Окружний суд Гааги розпочав розгляд справи про катастрофу літака рейсу MH17 у березні 2020 року.

Нагадаємо, суд Гааги у понеділок почне слухання по суті у справі про знищення малайзійського літака рейсу MH17 над Донбасом. Планується, що суд розгляне три загальних питання.

Як писало РБК-Україна, 26 травня суд Гааги завершив попереднє провадження у справі про знищення рейсу MH17 над Донбасом. Судді та адвокати дослідили уламки та реконструкцію знищеного літака.

Також ми писали, що журналісти Nieuwsuur знайшли докази контакту фігурантів справи MH17 з вищим керівництвом Росії у день катастрофи літака.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...