До Путіна терміново викликали медиків: ЗМІ з'ясували, що не так з російським диктатором

Президенту Росії Володимиру Путіну в ніч з п'ятниці 22 липня на суботу 23 липня знадобилася термінова медична допомога. Про це повідомляє Телеграм-канал Generall SVR. Зазначається, що господар Кремля скаржився на сильну нудоту, передають Патріоти України.

"Близько першої години ночі до президента викликали медпрацівників, які чергували в резиденції. Путін поскаржився на сильну нудоту. Через двадцять хвилин була викликана додаткова бригада медиків з лікарями президента. Відомо, що лікарі надавали допомогу та були біля Путіна впродовж трьох годин", - йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал також пише, що у зв'язку зі станом здоров'я Путіна ухвалено рішення на цьому тижні, якщо буде потрібно, в низці заходів, де передбачено особисту участь президента його замінить двійник, а у відеоформаті буде застосовуватися технологія Deepfake.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...