"Реального життя не стосуються": У Зеленського офіційно відреагували на скандал з "плівками Єрмака"

В Офісі президента запевнили, що ніхто зі згаданих на записах людей не був влаштований на посади.

Факти, викладені на скандальних «плівках Єрмака», які надав нардеп Гео Лерос, повинні бути ретельно перевірені, хоча нікого зі згаданих на записах людей не призначили на посади. Про це Офіс президента заявив в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

«Розмови на оприлюднених плівках не мають відношення до реального життя, ніхто з названих людей не був призначений на посади, які обговорювалися. Однак всі викладені факти повинні бути ретельно перевірені - так само, як і джерела появи плівок, і те, хто і з якою метою замовляв стеження», - йдеться в заяві Офісу президента.
Повідомляється, що СБУ допитує обидві сторони: брата глави Офісу президента і народного депутата з фракції «Слуга народу». НАБУ відкрило справу за заявою Гео Лероса, а ДБР - за заявою Андрія Єрмака.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...