​До такого не звикли, або "Ну і розумний - аж страшно!": Зеленський в інтерв'ю CNN вразив глядачів "мовним вінегретом" (відео)

Президент України намагаючись продемонструвати познання в англійській використав у спілкуванні з американськими журналістами відразу дві мови, зовні невимушено перескакуючи з однієї на іншу, коли словникового запасу на мові закордонної аудиторії не вистачало, зазначають Патріоти України.

Розповідаючи журналістам CNN про своє спілкування із президентом США, глава Української держави Володимир Зеленський почав відповідати українською, а потім перескочив на англійську. Загалом глава держави під час інтерв'ю говори спочатку однією, а потім іншою мовами.

«Я запитав very directly. I asked president Biden very directly, what about NATO, what about Ukraine in NATO?» («Я запитав дуже прямо. Я запитав президента Байдена дуже прямо: як щодо НАТО, як щодо України в НАТО?»), – заявив голова держави.

Дивитися відео на 4 хв. 30 сек. тут.

Залишок інтерв'ю Зеленський завершував промовою англійською, підкресливши, що під час переговорів з американським лідером Північноатлантичний альянс і українське членство в ньому обговорювалися протягом 20 хвилин. За його словами, Байден погодився з необхідністю вступу Києва до НАТО, але при цьому зазначив, що рішення про це прийматиме не тільки він.

Якщо б комік Зеленський робив, як колись, гумористичну новину на "Плюсах" щодо такої події, можливо проілюстрував би її фрагментом класичного кіно.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...