"До удару ЗСУ лічені години": Гауляйтер Запорізької області Балицький поділився панічними настроями в ефірі у Соловйова

Гауляйтер Запорізької області Євген Балицький відзначився панікою через контрнаступ ЗСУ й заявив, що українська армія може початися діяти в лічені години. Про це зрадник України розповів в ефірі російського пропагандиста Володимира Соловйова, передають Патріоти України.

Балицький заявив, що отримав відповідні дані через розвідку дронами. "За інформацією від наших людей у Запоріжжі, Дніпропетровську та інших містах, (де) борються з режимом, а також інформаціями з лінії бойового зіткнення - противник підтягує сили. Ми це бачимо, наші безпілотники проникають на глибину до 150 км на територію противника", - заявив він.

Він резюмував, що контрнаступ ЗСУ найближчим часом - буде: "Розуміємо, що днями це може статися, це може статися навіть годинами", - вказав він.

Організовувала псевдореферендум та агітувала за росіян: СБУ затримала мешканку Херсонщини (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 23:28

Служба безпеки України затримала організаторку псевдореферендуму в Херсонській області, яка агітувала українців підтримати приєднання регіону до Росії. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Фігуранткою є місцева мешканка тоді захопленого Б...

Міністр цифрової трансформації пояснив підстави для бронювання ІТ-фахівців Favbet Tech і Glovo

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:51

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, чому фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важливих для економіки підприємств мають бути заброньовані, передають Патріоти України. «Фахівці технологічних та інноваційних бізнесів, важлив...