"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

Народна депутатка Марʼяна Безугла обурилася роботою свого комітету, бо, за її словами, за тиждень не було “жодної активності”. Відповідний допис вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – написала нардепка.

На допис відреагували нардепи. Так, Олександр Федієнко написав, що слова Безуглої – “брехня”. А нардеп Олексій Кучеренко прокоментував: “Це найкраще, що можна було зробити в цей складний момент! Дякуємо!”.

Інші користувачі теж не забарилися з реакціями.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...