До відома президента: "Країну в смартфоні" Зеленського реалізували ще три роки тому, - Кубів

У кожного українця вже є можливість стежити зі свого смартфона за державними закупівлями, малою приватизацією, звітами про технічну допомогу та державними підприємствами.

Степан Кубів. Фото: inforesist.org.

Проект “країна в смартфоні”, про який на форумі інтернет-діячів президент Володимир Зеленський розповів як про свою мрію, вже три роки як втілений в життя. Про це в ході сьогоднішнього засідання Верховної Ради заявив перший віце-прем’єр Степан Кубів, передають Патріоти України.

За його словами, на сьогоднішній день у кожного українця є можливість стежити зі свого смартфона за державними закупівлями, малою приватизацією, звітами про технічну допомогу та державними підприємствами.

“Ви можете купувати у держави, продавати державі і контролювати державу не виходячи з дому”, – наголосив Кубів.

Перший віце-прем’єр також зазначив, що сайт Кабінету міністрів дозволяє громадянам зареєструвати свій бізнес, отримати довідки та виписки з реєстрів, подати заяву на допомогу при народженні дитини. Всього на сьогоднішній день доступно онлайн 125 адміністративних послуг.

Кубів також нагадав, що вже в червні поточного року вся фінансова звітність державних підприємств буде знаходиться у відкритому доступі в електронному вигляді.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...